Wat te doen bij....

Hoe vind je je weg in de parochie? Waar kan ik terecht en wie doet wat? Om je te helpen vind je hier een overzicht.

Voor pastorale zorg thuis in geval van ziekte en overlijden is de pastor het eerste aanspreekpunt. Uiteraard is de Pastor er ook voor andere vragen.

Bij zorgen in geval van bijvoorbeeld ernstige schulden of andere situaties waarin regelingen van de overheid tekort schieten, kan een verzoek tot ondersteuning bij de PCI gevraagd worden. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bestuursleden, zij beoordelen de hulpvraag en verwijzen eventueel door.

Ga je trouwen en wil je je huwelijk kerkelijk inzegenen, dan is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het aanspreekpunt.

Voor dopen, eerste communie, jeugdcatechese, jongerenpastoraat en vormsel zijn er verschillende werkgroepen die door vrijwilligers worden geleid. Deze vind je bij de Werkgroepen Catechese .

Voor vragen over de gang van zaken, wensen, ideeën en klachten kan contact opgenomen worden met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Vervoer naar de kerk kan aangevraagd worden door mensen die slecht ter been zijn of om andere redenen niet in de gelegenheid zijn om zelfstandig naar de kerk te komen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Pastor Paul.