In verband met het Coronavirus draaien er voortlopig, op advies van het RIVM, geen films in Enter. 

 

Films die er toe doen seizoen 2019-2020

Plaats: Enter
Vrijdagavond 19.45 – 23.00 uur
Data in 2020: 17 april en 15 mei
Organisatie: Gert en Ineke Vrieling
Tel. 0365225655, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie een avondje wil filmkijken naar een film die je raakt, kan ook dit seizoen 8 vrijdagavonden terecht in Enter, met vooraf een kopje koffie of thee en achteraf een drankje en hapje, waarbij we nog even kunnen napraten over de vertoonde film, voor wie dat wil. De zaal is open om 19:45 uur. Film start om 20:00 uur. Al vijf seizoenen bleek dit een succes en werd er om een vervolg gevraagd. Dat is weer gelukt, met nieuwe boeiende films. Elke filmavond staat op zichzelf, dus je kunt kiezen welke films je wilt zien.

We zien u graag op één van de volgende avonden:

17-4-2020: Dirty God:

Een jonge vrouw worstelt met de acceptatie van haar onlangs verminkt geraakte gezicht nadat ze het slachtoffer is geworden van een zuuraanval. Ze is niet in staat contact te maken met haar dochter. Ze vindt afleiding in anonieme online seks, totdat een ontmoeting uit de hand loopt en ze op gewelddadige maar trefzekere wijze wraak neemt.

15-5-2020: Girl:

Girl is een tedere en zintuiglijke film over de dromen en verlangens van een pubermeisje gevangen in een jongenslichaam. Ze doet keihard haar best op de dansschool en tracht – met vallen en opstaan – haar eigen identiteit te vormen. Lukas Dhont brengt dat verhaal frank en vrij in beeld.